keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Tontun ensimmäinen blogimerkintä!


Talviseseonki on saatettu loppuun ja kevät on vihdoin saapunut myös Leville. Monet työntekijät haikailevat jo omien kesäharrastustensa pariin. Lapin kesä on upeaa aika ennen kaikkea ulkoilmaharrastusten puolesta. Puhe siitä, että täällä on kesäisin vain tuulen ulinaa ja hyttysiä ei pidä lainkaan paikkansa.

Monet yritykset aktivoituvat kesällä eri tavalla kuin talvella. Osittain Levin viihdetarjonnasta huolehtiva Hullu Poro hiljentyy kuitenkin kesän saapuessa. Areena sulkee ovensa hetkeksi ja monet ravintolat ovat kiinni. Henkilökuntaa Leville jää vain kourallinen. 

















Hullu Poron väki viettää kesällä vapaa-aikansa mieluiten golfkentillä, luonnossa vaeltamalla sekä kalastamalla. On meillä yksi rämäpääkin joukossa, joka aikoi ajaa alamäkipyörällä mustan reitin alas. Elämä siis jatkuu myös lumien sulamisen jälkeen.

Illuusio siitä, että nököttäisimme sisällä hyttysiä pakoillen on siis aivan tuulesta temmattua. Golfkentilläkin suurempaa haittaa aiheuttavat bunkkereissa makoilevat porot, eivätkä kiusalliset verenimijät.

Lumien sulamista odottaen,
Tonttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti