perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kevättä kohti kesä mielessä

Ailuporo on aivan kuitti! Kaksi hiihtolomaviikkoa on takana ja lasten kanssa on hurjasti hiihdetty ja lasketulta, käyty keilaamassa ja vietetty tunteja kylpylän altaissa niin että nahka on aivan rullalla ja turkki rutussa. Ja nyt tänä viikonloppuna saapuvatkin vielä Lappilaiset lapset hiihtoviikolle. Sen jälkeen kyllä Ailuporo tarvitseekin hieman hiljaisuutta ja omaa aikaa!
 
Mutta muuten aika onkin mennyt kesää suunnitellessa. Kesän tuleminen Levillä on aina hyvin jännittävää  ja joskus kesä voi alkaa vaikka on talvi! Viimekin vuonna Ailuporo oli harjoittelemassa omia lyöntejään Levin golf-kentällä, kun samaan aikaan  joku maastohiihtäjä hiihteli ohi viereisellä ladulla. Ja ainahan vappunakin on hienot laskettelukelit rinteessä vaikka usein voi hurjistella rullaluistimilla keskustan kävelyteillä.

Varma merkki oikean kesän alkamisesta on se,  kun pääsee gondolihissillä ylös Levitunturin päälle ja kun Seikkailupuisto avataan ja kun viikko-ohjelmat alkavat pyöriä. Ja se tapahtuukin tänä kesänä heti kesäkuun 3. päivänä.


Immeljärvellä pörrää nyt hiihtäjiä, moottorikelkkailijoita, kävelijöitä ja kohta kevätauringon esiin houkuttelemia pilkkijöitä mutta tällaiselta se näyttää kesällä!

Mukavaa kevään jatkoa toivoo Ailuporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti