torstai 24. huhtikuuta 2014

Puolen kuun jälkeen kesään!


Vielä 2,5 viikkoa laskettelukautta jäljellä! :)  Hiihtokautta ehkä jopa enemmänkin, tai ainakin lunta on maassa äitienpäivänkin jälkeen. Kaksi kivaa tapahtumaakin vielä edessä Levin MegaWappu ja LeviCamp531! Tervetuloa mukaan, näissä riemuissa ei kenelläkään ole tylsää! 

Kun ihanan pitkä ja luminen Levin talvi parin viikon päästä jättää meidät, on aika suunnata katse kesään. Meillä on perinteisesti täällä Levillä jälleen maksuton lasten kesäohjelma ja edullinen koko perheen viikko-ohjelma. Activitypark on auki, Express-gondolihissi ja Gondoli 2000 rullaa, golfkenttä vihertää (no ei ihan vielä, mutta hetken päästä), kesäkelkkarata kyydittää, kyläpyörillä voi viipottaa, Huskypuistossa upeat huskyt odottavat, ja eiköhän katukuvassa jälleen nähdä välillä myös Ailua ja kavereita. 


Jokaisessa kesäkuukaudessa on omat suosikkijuttuni. Kesäkuussa kesä puhkeaa kukkaan ja luonto on herännyt talven jäljiltä. Kesäkuussa kokeilen yleensä jotakin uutta lajia ja verestän vanhoja taitojani muissa lajeissa. Juhannuskokko kruunaa juhannusjuhlan.

Heinäkuu onkin kiireistä, mutta leppoista aikaa. Silloin on yleensä paljon sukulaisia ja ystäviä vierailuilla. Heidän kanssaan osallistun opastetuille retkille, patikoin, uiskentelen, syön jäätelöä, nautiskelen. Ja kerään myös marjoja! Onneksi Levin kesässä on valoa 24 tuntia vuorokaudessa, muuten en ehtisi tehdä kaikkea!

Elokuussa katukuvassa kuulee paljon vieraita kieliä. Se on jännittävää! Silloin on myös kaksi moottoriurheilutapahtumaa. Levi Wild Ride ja Future Cup. Pääsisinpä kyytiin! Elokuussa käyn yleensä paljon kalassa. Levin läheisyydessä on paljon kalapaikkoja. Tänä vuonna aion käydä Immelin, Ounasjoen, Kapsajoen, Sirkka-Köngäs alueen, Aakenusjoen ja Pyhäjärven lisäksi myös Muonionjoella.
Levillä kun yöpyy, on kaikkialle lyhyt matka.


Kesälomasi voit varata Matkakaupassa tai soittamalla Keskusvaraamoon. Vinkkejä voit kysyä Matkailuneuvonnasta. Voin täydestä sydämestä suositella Levin kesää, täällä on paljon tekemistä.  Tahdot sitten urheilla, kuntoilla, fiilistellä tai rentoilla.

Tervetuloa Levin kesään! 

- Suviukko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti