torstai 6. syyskuuta 2012

Vaihteen verran nopeampaa urheilua

Levin syyspäivien hiljaisen elon rikkoo tänä viikonloppuna hieman erilanen äänimaisema. Puiden havina ja lintujen sirkutus hukkuvat sadanviidekymmenen moottorin yhteyslaulun alle. On aika tehdä jokaisen pikkupojan ja muutaman hurjapäisen tytön haaveista totta, ajaa rallia Levin ympäri.

Future Cup Rallisprint on tapahtumana siitä erikoinen, että siihen saavat osallistua myös ns. tavalliset kuskit. Kyseessä ei ole siis Mäkisten ja Grönholmien oma kisa vaan osallistua saa melkeinpä kuka tahansa ajokortin omaava henkilö. Auto tarvitaan toki myös. Ruskamaratoni ehkä voitettiin juoksemalla mutta tässä kisassa ei pysytä perässä pelkästään pohjelihasten voimalla. Kuskien hermojen ja autojen on molempien syytä olla vahvaa tekoa sillä Rallisprintissä on tarkoitus ajaa lujaa, fokustaan hetkeksikään menettämättä.

Rallin rata-osuus lähtee Levin eturinteeltä ja kulkee keskustan läpi Levinraittia kääntöpaikalle josta matkaa jatketaan takaisin eturinteelle. Tämä järjestely muuttaa Levin keskustan parin päivän ajaksi moottoriurheilun live-showksi. Mikä olisikaan parempaa viihdettä moottoriurheilusta kiinnostuneille lappilaisille?

Tervetuloa mukaan seuraamaan tapahtumaa! Lisätietoja saat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti