torstai 13. kesäkuuta 2013

Ailu golfaa ihan porona

Hieno homma, että saatiin lisää eläimellistä menoa tähän Suviukko-blogiin! Koirat ovat niin lähellä sydäntäni! Etenkin Kino, joka ei ole sellainen koira, joka ajaa poroja takaa. Eihän?? Ja ehdottomasti haluan lähteä Kivijärven kalastusretkelle mukaan. Sieltähän löytyy poroille sopivia pelastusliivejä?

Mutta tänä kesänä Ailuporo on aloittanut uuden harrastuksen, nimittäin golfaamisen. Paikalliset ihmiset ovat kehuneet, miten hyvässä kunnossa Levin kenttä on tänä kesänä,  heti kauden alusta alkaen. Siellä kelpaa puttailla ihaillen mahtavaa tunturia ja kaunista Ounasjokea, joka virtaa kentän vieressä.  Ja siellä Ailuporo tapaa myös kavereita! Poroilla on nimittäin tapana jolkotella pitkin golf-väyliä ja käydä välillä ottamassa päikkärit bunkkerissa. Meikäläisellä on hieman hienostuneempi tyyli, eli valitsen nukkumapaikakseni mieluummin neljän tähden hotellin…
Mutta golfaaminen on kivaa ja suosittelen etenkin golf-väylien keskellä sijaitsevaa Paviljonki-kahviota. Jos ei golfaa niin sinne pääsee kivasti pyöräillen tai vaikka autolla. Kahvio sijaitsee upealla paikalla Ounasjoen rannassa. Ja sieltä saa hyviä höyrymakkaroita….
 
Törmäillään ja puttaillaan t. Ailuporo
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti