keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Aktiviteetteja porukalla

Aurinko se vain paistaa ja miekin olen jo vähän väriä saanut vaikka ei se niin näy tässä valkoisessa kuontalossa. Aloitin aamun pulahtamalla Ounasjoen virtauksessa ja päivääni aion jatkaa Seikkailupuistossa. Serkku-ukot on tulossa ensi viikolla kyläilemään niinkuin joka kesä,  ovat täällä viikon. On mukavaa kun Levillä on niin monenlaista tekemistä porukalla.

Viime kesänä tehtiin vaikka mitä ja osallistuttiin vaikka mihin; Lauttaretki, Frisbee-golfkierros, Kalastusretki, Melontaretki, Huskypuisto. Käytiin myös Kittilän markkinoilla ja vesicrossia katsomassa! Patikoitiin Levitunturin Jääkausipolku

Kesähiihtoa tunturissa.
Tänä vuonna keksin jotakin uutta – sellaista mitä ne ei ole vielä tehneet. Mennään ainakin Poro Parkiin (siellähän tosin käytiin jo kun oltiin Jääkausipolulla), ratsastamaan (pienimmät serkut kokeilee talutusratsastusta), kokeillaan Lauttakalastusta Ounasjoella ja sitten osallistutaan lasten Lappi-kisailuun perjantaina. Samilandissa aiotaan myös käydä, kun serkut tahtoo tietää lisää saamelaisista ja nähdä niiden asumuksia. Sinnehän voi mennä vaikka Express-gondolilla ja tulla alas Kesäkelkkarataa pitkin!
Joku päivä käydään patikoimassa Kätkällä, ehkä perjantaina ja sitten Lappi-kisailun jälkeen syömään Rosvopaistia Kioski Saunabaariin. (Serkut on vähän hassuja, kysyivät mistä se pitää rosvota..)
Kesän jatkoa kaikille!
-Suviukko

Ps.Kesän viikko-ohjelmaretket voit varata Matkakaupasta jo etukäteen! Voitte myös soittaa Matkailuneuvontaan tai kävästä paikan päällä.
Pps. Juhannuksen kokko Tuikussa oli makee! Siellä oli paljon ihmisiä ja kaikki sai Hienoja valokuvia kun oli niin kaunis sää. Olis tehnyt mieli jäädä tunturiin yöksi..
Ppps. Joku kysyi eikö täällä voi hiihtää kesällä..kyllähän täällä hiihtää voi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti