keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kelkkailua veden päällä ja perinteiset kesämarkkinat

Monet ovat varmaan tutustuneet Levin talvilomallaan moottorikelkkailuun. Moottorikelkkailu on monelle mieleinen talviharrastus, erityisesti täällä pohjosen lumisilla maisemilla. Täälläpäin kelkkailu on niin suosittu harrastus, ettei sitä malteta lopettaa vaikka lumet sulaisivat. Niinpä monet hurjapäät ajavat kelkoilla myös kesäisin, veden päällä!

Tätä hurjaa menoa pääsee katsomaan Kittilässä tulevana lauantaina, 6.7 järjestettävissä Watercross kisoissa.


Tuleva viikonloppu onkin täynnä kaikkea hauskaa tekemistä ja näkemistä. Vesikrossi kisojen lisäksi Kittilässä on kesämarkkinat ja Veres musiikkitapahtuma.

Kittilän kesämarkkinoilla pääsee tutustumaan monenlaiseen tarjontaan, on uusia ja vanhoja vaatteita ja tavaroita sekä tietenki ihania markkinaherkkuja! Markkinoilla on myös monenmoista muuta tekemistä, viime vuosina markkinoilla on ollut ainakin tivoli, eläinnäyttely, ratsastusta ja elämyspuisto. Pitää kyllä lähteä viikonloppuna tarkistamaan mitä sinne on tänä vuonna keksitty.

Markkinoitten monipuoliseen ohjelmaan kuuluu myös Veres musiikkitapahtuma, joka järjestetään Kittilässä Ounasjoen rannalla perjantaina ja lauantaina. Veres tapahtumassa esiintyy monia paikallisia ja muutenkin lappilaisia yhtyeitä ja artisteja. Itse olen erityisen kiinnostunut perjantain Talentti kisasta. Viime vuonna oli niin hauskoja esityksiä, että tänäkään vuonna kisaa ei voi jättää väliin!

Nähdään markkinoilla ja muissa viikonlopun hauskoissa tapahtumissa!

Terveisin,
Kino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti