torstai 11. heinäkuuta 2013

Hillou!

Jos et ole vielä kuullut..näistä siis puhutaan nyt.
Luonnossa vastapoimittunut hillat maistuu parhaille!

Vieraat tuli ja meni - viikko meni nopeasti, kuten aina vieraiden kanssa. Poroparkissa oli hauskaa, serkut ne jaksaa aina vaan olla innoissaan poroista. Eikä ihme – onhan ne nättejä eläimiä ja erittäin kuvauksellisia. Ailukin nähtiin. Kesäkelkkaradassa vauhtia riitti. Ajatella jos sitä Express-gondolia ei olis..menis aina moninkertainen aika kivuta ylös sen sijaan että nyt pääsee tosi nopsaa.Vaikka ne uudet raput on hauskat. 
Pannua jaksaa kantaa kun tietää mitä
saa - makoista kahvia ja kaakaota..

Kätkällä käytiin yks ilta. Oli mukava kun aurinko paistoi. Testasin vähän serkkujen kartan lukutaitoja, etelässä kun ne suunnistaa sen gepsin avulla. Patikointikartta haettiin Matkailuneuvonnasta ja kyllähän me huipulle löydettiin. Hyvät makkarat, kaffet ja maisemat!


Torstaina käytiin kalastaa lautalta, saalistakin saatiin. Lappi-kisailu olikin visaisempi kuin arvasinkaan. Se on mukava, kun oppailta saa tietoja kotiinvietäväk-sikin! Rosvopaisti-illassa oli mukavaa ja ruoka hyvää. Lauantaina käytiin vielä tikkakisassa Saunabaarilla. Serkut lähti kotimatkalle markkinoiden kautta lakupussit kainalossa. Tämä viikko on mennyt patikoidessa, kalastellessa ja vähän hillassakin. Poimin ja popsin marjat heti parempiin suihin.

Rattoisia loman jatkoa lomalaisille ja muille liikkujille,
Suviukko









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti