maanantai 5. elokuuta 2013

Retkipäivä Immeljärvellä

Hei, 

Meillä oli viime viikolla sukulaisia kyläilemässä ja touhusimme heidän kanssaan vaikka mitä! Ehkäpä hauskin lomapäivä sukulaisten kanssa oli kun retkeilimme Immeljärvellä päivän. Immejärvellä on paljon hauskaa tekemistä. Minulla houkutti samantien saunabaarin valtavat jätskitötteröt, mutta yhteistuumin päätimme ensin vähän reippailla ja lähdimme melontaretkelle. Meloimme Immeljärven ensin ympäri ja sitten vielä ristiin rastiin läpi! Monet sukulaisistamme eivät olleet meloneet aikaisemmin, mutta se ei haitannut ollenkaan, koska me neuvoimme heitä!
Tarkkasilmäiset varmaan huomaavatkin, että veneessä en ole minä vaan äitikoriani Mandi. Äitillä vähän jännitti vesille lähtö, mutta huomattuaan ahvenet rantavesissä, alkoi äitikin viihtymään miettien maukasta kala-ateriaa. Äitin ihmetellessä kaloja lipaisin itse hieman viilennystä raikkaasta järvivedestä. Kuumalla ilmalla pitää muistaa juoda paljon vettä!
Melonnan jälkeen olikin sitten jätskien aika. Jätski jos mikä on aina hyvä viilennys kuumaan kesäpäivään! Äitillä jäi hieman kaivelemaan ahvenet, joita hän näki järvessä ja niinpä lähdimme hakemaan autolta pilkkejä ja suuntasimme takaisin järvelle. Kesäpilkki on hauska tapa kalastella, ei ole siimat sotkussa eikä tarvitse pelätä, että serkun uistin tarttuu huppuun niinkuin kerran kävi kun heittelimme virveleillä.
Parin tunnin pilkkimisen jälkeen alkoi kalaa olemaan jo iltapalaksi asti, joten suuntasimme takaisin rantaan kalanperkkuuseen. Ennen kotiin lähtöä voisi vielä nopsaan pulahtaa uimaan Immeljärveen...

- Kino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti