torstai 9. lokakuuta 2014

Leevin Syyslomaohjelmat alkaen pe 10.10



Upsista, vuosi vierehti ja huomenna touhutaan jälleen Leevin kanssa! Tulevien syyslomaviikkojen aikana lapsille järjestetään kaksi kertaa päivässä ohjelmaa. Ja sehän on mukavaa, sillä niin lapset kuin aikuisetkin saavat omaa aikaa ja ohjelmien jälkeen voi taas koko perhe puuhailla yhdessä. Tänä vuonna ohjelmissa ulkoillaan paljon, jotta saadaan kokea raikkaan tunturin tuulahdukset! Nyt jo vähän jännittää ehtiikö lumet tulla lokakuun aikana. Joku vuosi sitten pääsimme Leevin kanssa pulkkailemaankin!

Viime vuonna olikin kunnon hulinat, kun lapset mm. etsivät rasteja ja ratkoivay tehtäviä Amazing Racessa, leikkivät ja tanssahtelivat rytmien kera, kokivat olympiahuumaa miniolympialaisissa, ulkoilivat niin metsässä kuin pelejen merkeissä, kumosi keilat Leevin kuonon edestä sekä illalla nauttivat Leevin leffasta!

Tänäkin syksynä luvassa monenlaista touhua, tutustu ohjelmaan
tästä.
Ilmoittautumiset etukäteen Levin Matkailuneuvontaan soittamalla tai paikan päällä Matkailuneuvonnassa! Ma-pe 9.00-16.30, la-su klo 11.00-16.00.
Varaa Leevin tuokiot hyvissä ajoin! (Maksuttomia lukuunottamatta Leffaa ja Keilausta) 


Ohjelmien lisäksi Levillä voit patikoida ja tulistella, nautiskella kylpylän lämpöisistä vesistä, vierailla Huskypuistossa keskiviikkoisin tai sunnuntaisin, bongailla poroja tunturissa, ratsastaa ja keilata! Hei - ja Lasten Hevimusikaali kuulostaa myös hauskalta!

Nähdäänpä syyslomalla!

- Suviukko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti