perjantai 17. lokakuuta 2014

Revontulten taikaa, pakkasaikaa

Nyt on Suviukko kaivanut jälleen talvivarusteet varaston perukoilta ja suuntaa katseensa kohti ensi viikkoa ja talvilajien aloitusta! Säiden salliessa hiihtämään pääsee jo ensi ma 20.10 ja laskettelemaan pe 24.10. Täältä voit seurata avaustavoitteita.

Lämpömittari näyttää miinusta ja taivas on ollut kirkas. Puheesta ei ollut toissapäivänä puutetta, kun minä ukko ja muut täällä keskustelivat revontulista. Lappilaista small talkia riitti ihan jokaisen kanssa. Revontulikausihan on vasta alussa. Kannattaapi siis iltaisin kääntää katse kohti taivasta, ehkä näet tähdenlentojakin ja toiveesi toteutuu!

Levin leiskuja keskiviikkona 15.10.
Ensi viikolla hiihtämisen lomassa aion käydä moikkaamassa Leeviä Syyslomariemuissa. Monenlaista ohjelmaa on lapsille tarjolle vielä tänään ja perjantaina sekä ensi viikolla tiistaista lauantaihin. Lapset voivat maksutta kokea liikunnan ja leikkien iloa mukavien ohjaajien kanssa. Voit katsoa päivittäiset tiedot tapahtumakalenterista, joka löytyy etusivulta. Että se Leevi on muuten karvainen kaveri! Leevin rutistuksella pärjää koko päivän. 

Lumi suli, kesä tuli, kesä meni, tervetuloa talviseni! Nähdään ensi vuonna!


- Suviukko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti