maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kävelyä ja makkaranpaistoa


Levillä on mukava patikoida tunturissa ja sen juurella.  Ja tietenkin makkaranpaisto on aina hauskaa. Juhannuksena käytiin tuttujen kanssa patikoimassa ja tulistelemassa parissa paikkaa. Käytiin sellasia reittejä mihin vaunuillakin pääsee.
Ensin lähettiin keskustasta Hullu Poro Areenan edestä Rakkavaaraan päin kohti Pikkuporoa ja sieltä golfkentälle päin. Matkalla oli kota sen 5. hissin ala-asemalla ja toinen kota oli Golfkentän rinteen, 6. hissin ala-asemalla. Jotkut ei jaksaneet kävellä ollenkaan, mutta ei se haitannut. Ne meni golfkentälle kyläpyörillä ja treffattiin sitten ne kodalla. Niin ja pääseehän sinne golfkentälle tietenkin autollakin.
Yhtenä päivänä mentiin Gondolilla huipulle ja siellä käveltiin kilometrin Huipun polku. Sieltä on hienot maisemat ja sieltä pääsee myös PoroParkiin! Huipun polulla on tulipaikka ja myöskin kahvila Palovartija. Tää oli hyvä reitti kun kaikki pääsi gondolilla ja vaunuilla oli helppo mennä. Niin kun se polku on esteetön. Sitten kun mun isot serkut tulee niin me mennään ainakin Jääkausipolku ja ehkä kiivetään myös Kätkälle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti