keskiviikko 8. elokuuta 2012

Levillä on vielä kesä


Lasten kesän viikko-ohjelma oli tänä kesänä hyvin suosittu. Lähes jokaiselle viikkoretkelle oli osallistujia – suosituimpia näistä olivat Seikkailupuisto, Heppahetki, Kalastusretki ja Melontakoulu. Tunnelmaa retkillä on riittänyt; kalansaaliit ovat olleet toisinaan jopa hurjat, uusia ystävyyssuhteita on solmittu pitkin Suomen ja myös ulkomaille saakka. Suurin osa lapsista palaakin nyt koulun penkille, joten viikko-ohjelman retket ovat tämän kesän osalta ohi. Lasten kesän viikko-ohjelman retket ovat olleet kaikille lapsille ilmaisia – suuren suosion saavuttanutta ohjelmaa jatketaan myös tulevana kesänä.

Koko perheen kesän viikko-ohjelma jatkaa vielä elokuun viimeiseen päivään saakka. Retken mukana pääsee mm. lauttamatkalle Ounasjoelle, Poro Parkiin, Husky- ,Poro- ja kotieläinpuistoihin, ratsastamaan ja kokeilemaan mikroautoilua. Ohjelman näet kätevästi nettisivuiltamme Levi.fi . Ilmoittautuminen retkille tapahtuu retkipäivää edeltävänä päivänä kello 16 mennessä Levin Matkailuneuvontaan. Tervetuloa mukaan retkeilemään!

Tiesitkö, että Levillä pääsee myös kesällä ja syksyllä husky- ajelulle? Reitin pituus on n. 800 m. Ohjelma toteutetaan maksimissaan +15 C lämpötilassa, jotta koirat eivät kärsisi niin kovasti kuumasta lämpötilasta.
Tule ja varaa kesän uusi erikoinen ”talviohjelmasi” Matkailuneuvonnasta! Voimme auttaa myös kaikkia muita, jotka etsivät täällä oleskelunsa ajalle tekemistä. Neuvonnasta saa vihjeet päiväretkille lähimaastoon tai kauemmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti